Bejelentkezés

+36 30 821 38 64
+36 1 224 0010
Kismamamasszázst nem vállalunk!

 
  Négykezes masszázs

  Négykezes masszázs

  Két masszőr összehangolt mozdulatsorral lazítja el testünket. A masszázs hatására vegetatív idegrendszerünk megnyugszik, egyensúlyba kerül. Légzésünk, szívverésünk lelassul, az izomzatban kialakult csomók oldódnak. Tökéletes választás azok részére, kiknek rövidebb idő áll rendelkezésükre, de intenzív ellazulásra, egy különleges masszázsélményre vágynak.

  Relaxációs masszázs nyak/hát/váll

  Relaxációs masszázs nyak/hát/váll

  A felgyülemlett feszültség, a mozgáshiány és a nagy fokú igénybevétel gyakran a felső testben okoz izommerevséget, fájdalmat. Ez a koncentrált, erőteljes masszázs, megszabadítja hátunkat a kellemetlen fizikai nyomástól. Hatása szó szerint leveszi vállunkról a terheket. Választható szárazon, aromaterápiás olajjal, vagy gyógynövényes thai balzsammal.

  Talpmasszázs

  Talpmasszázs

  A kezelés során a fáradt lábakat frissítjük fel egy több technikát alkalmazó talp és lábszárkezeléssel. A masszőr hüvelykujjával illetve fapálcika segítségével nyomást gyakorol a talpon található reflexológiás pontokra. A talpmasszázs serkenti a vér, illetve a nyirokkeringést, szabályozza a hormontermelő mirigyek munkáját, elősegíti az emésztést és a kiválasztást.

  Tradicionális thai masszázs

  Tradicionális thai masszázs

  A terápia során a masszőr nem használ olajat vagy krémet. A kezelés földön elhelyezett kényelmes matracokon történik. A masszőr a zen vonalakon/ energia vonalakon/ dolgozik, tenyerén, ujjain kívül térdét, könyökét és talpát használja. A kényelmes masszázsruhán keresztül az akupresszúrás pontokat masszírozva, az izmokat finoman nyújtva egyensúlyt teremt a test egyes részei között és a megrekedt energiákat újra működésbe hozza.

  Svédmasszázs

  Svédmasszázs

  A svéd masszázs Európában az egyik legelterjedtebb, legnépszerűbb masszázstípus. Egyes keleti masszázsoktól eltérően, közvetlen fiziológiai hatásokra épít. Egész testre kiterjedő olajos kezelés, mely során a masszőr elsősorban ujjaival, illetve tenyerével gyengéd vagy közepes erősségű, folyamatos mozdulatokat alkalmazva oldja a feszültséget és enyhíti az izomfájdalmat. Ez egy igazán élvezetes, frissítő, lazító masszázs.

  Stresszűző, meleg balzsamos, thai masszázs

  Stresszűző, meleg balzsamos, thai masszázs

  A hagyományos thai masszázs speciális, egyedi változata. Egész testre kiterjedő masszázs, mely főként a nyak/a hát/ és a váll erőteljes átmasszírozására koncentrál. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású thai gyógynövényes balzsammal.

  Blend of East

  Blend of East

  Harmonikusan ötvözi az európai, illetve a keleti masszázstechnikákat. Intenzív, olajon csúsztatott könyökhasználatot alkalmaz. Egész testre kiterjedő kezelés, melyet azoknak a vendégeinknek ajánlunk, akik jóval erőteljesebb olajos masszázst kedvelnek, mint a hagyományos svéd masszázs.

  Fejmasszázs

  Fejmasszázs

  Hatékonyan oldja a stressz- és izomeredetű fejfájást, remek hatással van a keringési rendszerre, ezáltal több oxigén és tápanyag érkezik a sejtekhez. Segít ellazítani a megfeszült váll, hát, nyak és fej izmait, enyhíti az izommerevségeket a testben, csillapítja a fejfájást,és a szemek fáradtságát.

  Thai forró herbal masszázs

  Thai forró herbal masszázs

  A masszázs egy felgőzölt, 13-féle gyógynövénnyel teli labdaccsal történik, amelyből a kiáramló meleg, és pára hatására, a kitágult bőr kapillárisain keresztül könnyebben felszívódik a gyógynövényekből kioldódó hatóanyag és illóolaj. A herbál masszázs nagyon hatékony a túlzott fizikai megerőltetés okozta izomfájdalmakra. Nyugtató és izomlazító hatása mellett, kedvezően hat a légző-és emésztőszervi problémák esetén.

  Kézmasszázs

  Kézmasszázs

  A kezünket behálózó idegvégződések, reflexpontok masszírozásával kedvezően befolyásoljuk a test energiaáramlását. Rendkívül frissítő, élénkítő hatású masszázs.

  Ultimate Worker

  Ultimate Worker

  Kedvezményes csomag, egy választott 60 perces testmasszázs kiegészítve 30 perc talpmasszázzsal (összesen 90 percnyi tökéletes relaxáció).

  Kapcsolat

  Nyitva tartás: minden nap 10 – 22 óráig
  Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 91.,
  Telefon: + 36 (1) 224 0010
  Mobil: +36 30 821 3864
  E-mail: thaijolamasszazs@gmail.com